Vilka är vi?

Vår idé

Vi levererar snygga reflexer och lampor som gör att du syns. Vår affärsidé grundar sig i att öka trafiksäkerheten genom att  erbjuda fina, funktionella och moderna reflexer. Vi vill att alla, unga, gamla, män och kvinnor ska hitta en reflex som passar dem.  Många av de reflexer vi säljer är tillverkade utifrån egen design och vi  jobbar ständigt med att ta fram nya fräscha modeller. Vi har många olika typer av reflexer och andra accessoarer i ljusreflekterande material. Vi säljer även produkter med ledlampor. 

Vi vänder oss till privatpersoner, butiker, lag och skolklasser. Läs mer under respektive flik.

Om våra produkter

Reflexen fästes på ett klädesplagg, en väska eller en barnvagn. Reflexen bör placeras så lågt som möjligt eftersom det är där som ljuset från bilens strålkastare når ett föremål först. Reflexen får heller inte vara täckt av andra kläder eller andra föremål. Det reflekterande materialet i reflexen kommer att minska med exponering och användning. En skadad reflex bör därför bytas ut. Reflexens livslängd beror på graden av slitage. Reflexen ska förvaras torrt och rent och undvik förvaring i starkt solljus. Reflexen kan inte tvättas men bör hållas ren genom att torka av den med en fuktig trasa. 

Reflexarmbandet, spöket och västen är testade och CE certifierade enligt EN 13356:2001 TÜV Rheinland Product Safety Gmbh, Köln.

Knappen, tofsen, solfjädern och tuben är alla tillverkade i reflexmaterial som uppfyller EU standarden men pga av deras udda form är reflexerna inte godkända enligt EN 13356. Dessa reflexer kan användas som ett komplement genom att fästas på en väska eller ryggsäck.

MeGlow reflexer, hängen och ledlampor är säkerhetsprodukter och får inte användas som leksak. 

Om oss

Företaget MeGlow är en del av Skövde CAD-IT. Vi är, som ni hör på namnet baserade i Skövde vid foten av det vackra Billingeberget. 

Vi strävar efter att alltid göra vårt bästa med kunden i fokus. Det är viktigt för oss att våra produkter håller god kvalitet samtidigt som de ska vara prisvärda. 

För att kunna hålla bra priser jobbar vi ständigt med att förbättra och effektivisera vår administration och logistik. Vi arbetar därför enbart med elektroniska flöden.