Tjäna pengar till laget eller klassen

Vill ni tjäna pengar till lag- eller klasskassa?

Sälj våra fina reflexer och behåll upp till 35% av försäljningspriset!

Hur går det till?

Här kan du läsa mer om hur en försäljning går till.

Goda exempel!

Vi har valt ut ett axplock av lag, skolklasser och föreningar som har sålt våra reflexer de senaste åren.

Previous
Next

Katalog höst/vinter 2020/2021

Här hittar ni förra årets katalog. Vi bestämmer alltid kommande sortimentet under sommarmånaderna och släpper katalogen i första veckan av på september. 

Nyheter i år är fina skosnören med reflex, magnetreflexen, liten ledlampa hund, magväska, väska, ny modell på tofsen och andra fina roliga reflexer.

Kom igång och beställ ett säljpaket idag!

Är ni redo att påbörja en försäljning? När ert lag/klass har bestämt sig och utsett en person som är ansvarig för er försäljning beställer hen säljpaketet från oss här. 

Hur mycket kan ett lag eller en skolklass tjäna?

Det beror helt på hur motiverade säljarna är. Men, MeGlow reflexer finns i olika prisklasser med ett brett och fräscht sortiment vilket gör dem mycket lättsålda.

Behöver ni lite mer information?

Önskar ni lite mer information om hur en försäljning går till. Då kan ni beställa ett informationspaket. Fyll i era uppgifter i formuläret så skickar vi ut mer information till er hur en beställning går till. Ni väljer själva om ni vill ha informationsbrev via e-post eller vanlig post.

Allmänna villkor

Det är viktigt för oss att våra kunder vet vilka villkor som gäller när en försäljning startar. Detta för att er försäljning ska gå så smidigt som möjligt och att det inte uppstår några missförstånd. Vi rekommenderar att alla föräldrar till barn som är delaktiga i en försäljning läser igenom villkoren innan en försäljning startar.

interview, deal, business