Goda exempel

reflexer i Sverige!

Under 4 år har vi tillsammans med lag, skolklasser och föreningar sålt tusentals reflexer och “glow in the dark” produkter till Svenska folket. Nedan hittar ni ett axplock av våra kunder.

EM Guld i modern formation vuxna i Sankt Petersburg, Ryssland

300 Dance Company var ett av de första lagen som kom igång med försäljning av MeGlow reflexer. Det var under hösten 2018 som dansgruppen 300 Dance Company blev uttagna att representera Sverige på EM i Sankt Petersburg, Ryssland. 

För att samla ihop pengar till resan valde man bland annat att sälja reflexer. Gruppen bestod av nio dansare och tillsammans sålde de reflexer för 26 700 kr. Det motsvarar en försäljning på närmare 3 000 kr per person. Toppsäljaren sålde ensam reflexer för över 6 500 kr.

Grattis till guldet och bra jobbat tjejer!

Höstavslutning med övernattning för Älvängens IK

Älvängens IK tjejer födda 2011 sålde hösten 2019 refelexer från MeGlow för totalt 32410 kronor vilket gav fina 12964 kronor till lagkassan.En del av pengarna spenderades på en höstavslutning med mat och övernattning, Resterande belopp finns kvar för framtida cuper och roliga aktiviteter för att skapa härlig lagkänsla såsom efter helgens träningsmatch som tack vare lagkassan kunde avslutas med glassfest i solen!

Vi tycker det kändes postivt att sälja MeGlows reflexer då produkterna var prisvärda med bra kvalitet. Sortimentet var bra och det fanns någonting för alla smaker.

Kontakten med MeGlow var enkel och okomplicerad de tillfällen vi hade frågor gällande försäljning och beställningar.
smile, smiley, happy
Sofia
Lagledare

Norrmalmskolan har sålt reflexer två år i rad

Norrmalmskolan jobbar med att samla ihop pengar till klassresan de ska ha i 6-an och de har sålt reflexer två år i rad. 

Ellinor som är klassförälder har varit kontaktperson för tre försäljningar av MeGlow reflexer de senaste två åren.

“Vår yngsta dotters klass sålde reflexer både i 3-an och i 4-an. Förra året ville även den äldsta dotterns klass sälja reflexer till sin klassresa i 9-an. Vi har alltså haft tre olika försäljningar av reflexer under två år. Barnen har tyckt att det har varit roligt att sälja reflexer. Produkterna är mycket lättsålda under vinterhalvåret vilket gör att förtjänsten blir riktigt bra.” 

Gymnastikförening i Sandviken samlade in pengar till rikstävling

Gymnastikföreningen Sandviken GA UT1 sålde reflexer för 44 360 kr. Vinsten blev hela 17 744 kr! För pengarna åkte de på en stor rikstävling i Örebro. De köpte även lite nya kläder (luvtröjor) och planerar att använda resterande pengar till ett roligt träningsläger. Rebecca som var ansvarig kontaktperson säger: “Vi tycker att det var otroligt enkelt att sälja reflexerna och det var verkligen helt rätt i tiden i oktober när det blir mörkt snabbt. 

Leveransen var mycket smidig och gick snabbt, det var också skönt med så små produkter, enkelt att hantera!”

Det var otroligt enkelt att sälja reflexer!
icon, symbol, confirmation
Rececca
Lagledare

Klass 8 på Helenaskolan samlar till klassresa

Helenaskolan i Skövde sålde reflexer för att tjäna in pengar till klasskassan. I nian hoppas vi kunna åka på en klassresa till Liseberg berättar Anna, en av klassens säljare. I klassen sålde 19 elever reflexer för 28 500 kr vilket gav en vinst på 11 500 kr.

“Lättsålt, smidigt och lite jobb för mig eftersom påsarna redan var packade när jag fick dem”, säger Annette Karlsson som var klassens kontaktperson.

Slänggungorna