Kom igång med en försäljning

Vill ni sälja reflexer och tjäna pengar?

Om ni är redo att påbörja en försäljning beställer ni ett säljpaket här nedan. Vill ni ta del av lite mer information beställer ni ett informationspaket här nedan.

Säljpaket

Är ni redo att komma igång och tjäna pengar? Då är ni välkomna att beställa ett säljpaket nedan. När vi mottagit er beställning registrerar vi ert kundnummer och skickar ut säljblad och inloggningsuppgifter till er så att ni snabbt och enkelt kan komma igång med er försäljning.

Informationspaket

Vill ni veta mer om hur en försäljning går till? Då är ni är ni välkomna att beställa ett informationspaket från oss. Vi skickar gärna ut all information till er via e-post men vill ni hellre ha den via traditionell post går det också bra.

Allmänna villkor

Det är viktigt för oss att våra kunder vet vilka villkor som gäller när en försäljning startar. Detta för att er försäljning ska gå så smidigt som möjligt och att det inte uppstår några missförstånd. Vi rekommenderar att alla föräldrar till barn som är delaktiga i en försäljning läser igenom villkoren innan en försäljning startar.